Aarhus Universitets segl

Kandidat- og alumnenetværk for Kunsthistorie

Velkommen

Kandidat- og alumnenetværket for Kunsthistorie ved Aarhus Universitet fungerer som et netværk for alle kandidatstuderende og alumner med en kandidatgrad fra Kunsthistorie ved Aarhus Universitet. Netværket har til huse på Kunsthistorie, Aarhus Universitet.

Formålet med netværket er:

  • at formidle og skabe kontakt mellem tidligere studerende samt det faglige miljø på Kunsthistorie ved Aarhus Universitet.
  • at formidle og skabe kontakt mellem Kunsthistorie ved Aarhus Universitet og de erhverv, hvor alumnerne får arbejde efter endt studietid.
  • at fungere som et fagligt og socialt forum, der sigter mod at fastholde medlemmernes tilknytning til Kunsthistorie ved Aarhus Universitet – også når man ikke længere er studerende.
  • at afholde faglige og sociale arrangementer til gavn for netværkets medlemmer.

Bliv medlem

Det er gratis at være en del af netværket, men du skal være kandidatstuderende ved Aarhus Universitet eller have en kandidatgrad fra Kunsthistorie ved Aarhus Universitet for at være medlem og have mulighed for at deltage arrangementer. Hvis man som kandidatstuderende ikke færdiggør sin uddannelse, kan man ikke længere være en del af netværket.

Tilmeld dig alumnenetværket her:

Når du er tilmeldt AU Alumnenetværk, vil du modtage generelle nyhedsbreve fra netværket. Du får også nyheder specifikt om Kunsthistorie, fx når vi afholder arrangementer for fagets kandidatstuderende og alumner. 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Kunsthistories netværk, kontakt venligst Jan Ulrik Saksø Chrintz Juhl, AU Alumnenetværk administrerer medlemskaberne, og hvis du vil ændre i dine oplysninger eller melde dig ud af netværket, sker det via alumner.au.dk.

Find os på Facebook

Udover nyhedsbreve foregår kommunikationen via netværkets Facebook-gruppe. Find os her:

Har du spørgsmål om alumnenetværket?

Kontakt vores koordinator:

Miniportrætter og interviews