Aarhus Universitets segl

Tilvalg

Tilvalg er en særlig tilrettelagt uddannelsesdel inden for et andet fagområde end den bacheloruddannelse, du starter på. Nogle tilvalg fortsætter som en del af din kandidatuddannelse, mens andre giver dig mulighed for at fortsætte på en kandidatuddannelse i forlængelse af tilvalgets fagområde. Ved Institut for Kommunikation og Kultur findes der et bredt udvalg af tilvalg, der giver dig mulighed for at profilere din uddannelse og sammensætte den uddannelse, som passer bedst til netop den karriere, du sigter efter. På Studieguiden kan du læse mere om de forskellige kombinationer og muligheder for tilvalg.

Tilvalg på tværs

Herunder finder du alle de tilvalg, der udbydes ved Institut for Kommunikation og Kultur. Klik videre på de enkelte tilvalg for at komme til Studieguiden. Her kan du læse om: optagelseskrav, tilvalgets opbygning, studielivet, og hvordan du kombinerer tilvalget med resten af din uddannelse samt hvilke job- og karrieremuligheder du kan bruge de enkelte tilvalg til.

Er du allerede studerende?

Er du allerede studerende ved Institut for Kommunikation og Kultur, så skyd genvej til vejledning, eksamen, undervisning og info om dit eget studium på: