Aarhus Universitets segl

Samarbejde med arbejdsmarkedet

På Dramaturgi har vi udviklet en model for samarbejde, der giver studerende mulighed for længerevarende partnerskaber med virksomheder og organisationer. 

Herunder kan du se eksempler på samarbejdspartnere og cases. Listen opdateres løbende. Hvis du er ny partner eller ønsker at samarbejde med os er du velkommen til at udfylde vores aftale om samarbejde - find den til højre her på siden. 

Eksempler på cases

  • Hvordan skaber vi en mere proaktiv mødekultur i vores koordinatorgruppe?
  • Hjælp os med at udvikle idéer til arbejdet med deltagerinvolverende historiefortælling.
  • Hvordan tiltrækker teatret nye publikumsgrupper, og hvordan kan vi skabe og udvikle nye teaterformer gennem brugen af hverdagseksperter på scenen?
  • Hvordan kan vi bedre stimulere og fremme hverdagsinnovation i organisationen, helt ude på blå stue, hvor pædagogen møder borgeren? 

Om praktikforløbet

”Jeg skulle kigge på møderne i en koordinatorgruppe og forsøge at hjælpe med at gøre dem mere proaktive. Det er en udfordring at komme som akademiker ind i noget, der er praktisk. Men det gik op for mig, at som dramaturg ved jeg rigtig meget om form og processer – og jeg har viden om, at rammer som et dogme er super vigtige. Jeg afholdte derfor en workshop, hvor vi arbejdede med at italesætte en form for møderne, så mødestrukturen blev gjort relevant og skarp, så den afkrævede nærvær. Jeg oplevede at det åbner ens faglighed og fag rigtig meget at komme ud og møde nogen, som er fra en helt anden verden.”

– Frederik Astorp, kandidatstuderende i dramaturgi