Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

DELE Exam

[Need translation to English:]

DELE – Diploma de Español como Lengua Extranjera

 

Aarhus Universitet er anerkendt som DELE eksaminationscenter af det spanske uddannelsesministerium. Det betyder, at du kan gå til eksamen i Aarhus og opnå det officielt og internationalt anerkendte diplom i spansk.

 

Hvad kan DELE certifikatet bruges til?

 

Hvis du vil læse et semester i Spanien eller Latinamerika – eller arbejde i et spansktalende land, får du sandsynligvis brug for et DELE certifikat – Diploma de Español como Lengua Extranjera. Diplomet udstedes af Instituto Cervantes på vegne af det spanske uddannelsesministerium – Ministerio de Educación y Formación Profesional. Det er internationalt anerkendt og velanset på uddannelsesinstitutioner og i erhvervslivet i den spansktalende verden; ligesom det ofte er et krav for at kunne arbejde eller studere der.

Certifikatet henvender sig til alle, der gerne vil studere, arbejde eller samarbejde med et spansktalende land – men også til alle, der bare gerne vil forbedre deres mundtlige og skriftlige sprogfærdigheder i spansk.

Certifikatet er udarbejdet med udgangspunkt i EU’s direktiv om sprog ”Den Fælles Europæiske Referenceramme for Sprog” (CEFR), og det kan på Aarhus.

 

Tilmelding til næste eksamen

 

Næste eksamensdato: lørdag den 13. november 2021.

Tilmelding senest den 6. oktober.

 

Den officielle pris for DELE-eksaminer i Danmark er:

DELE B1: 1.230 DKK

DELE B2: 1.506 DKK

DELE C1: 1.685 DKK

DELE C2: 1.790 DKK

 

Hvis du har spørgsmål til spanskcertifikatet DELE, er du velkommen til at kontakte Susana Mellerup (slksem@cc.au.dk)

 

     Diplomas de español DELE