man 19 apr
14:15-15:30 | Online
Invitation from AIAS
You are invited to join the virtual AIAS Seminar with invited speaker, Professor Michelle Hartman, Institute of Islamic Studies, McGill University, Canada.
tor 22 apr
14:15-16:00 | Zoom
Ida Bencke, The Art of Care: Regenerative Aesthetics, vulnerability as resistance and the alter-institution
fre 23 apr
14:30-15:45 | Zoom
Book launch: Aesthetic Programming - A Handbook of Software Studies
A virtuel Zoom event -
tor 29 apr
13:00-16:00 | Online
Online PhD Defence Troels Gregersen Østergaard
Popular music journalism in the digital age A cross-national content analysis of popular music journalism in Danish and German news media
tor 29 apr
15:15-17:00 | Zoom, Aarhus University
A propos de la dimension sémantique des conflits sociaux. Gæsteforelæsning ved Alfredo Lescano, Université de Toulouse et CRAL (EHESS, Paris)
Første foredrag i en forelæsningsrække om Politisk diskurs, sociale konflikters semantik og semantisk argumentation. Arrangeret af forskningsenheden ’Semantik, Udsigelse og Oversættelse’. Foredraget foregår på fransk. Alle er velkomne.
tor 06 maj
14:15-16:00 | Zoom
CANCELLED! Lea Laura Michelsen: Queer Masks: On Zach Blas’ Art of Disappearing in an Age of Biometric Surveillance
Cancelled! Aesthetic Seminar. Due to the Covid-19 pandemic all Aesthetic Seminars are online and transmitted on Zoom and you must sign up for participation. If circumstances allow, we will locate them at Aarhus University or Kunsthal Aarhus as well. Venues then to be announced.
tir 18 maj
Anselm Franke, Contemporary Art and Cosmology
ons 19 maj
15:00-16:30 | Zoom
Online paneldebat om og med Toril Moi
Den såkaldte postkritik har åbnet for en fornyet diskussion af, hvad læsning er, og i den forbindelse stillet sig kritisk over for mistankens hermeneutik og dens angivelige dominans i vor tids litteraturvidenskab. Litteraturprogrammet på Aarhus Universitet inviterer til paneldebat om disse og relaterede spørgsmål, sådan som de rejses og diskuteres i Toril Mois seneste bog The Revolution of the Ordinary. Literary Studies After Wittgenstein, Austin, and Cavell (2017). Vi har indbudt Moi selv til at rede trådende ud, men fremfor den traditionelle zoom-forelæsnings envejstale vil udredningen ske i kritisk dialog med en stribe paneldeltagere, der hver vil holde korte oplæg om Mois bog. Vi håber på den måde at kunne skabe et levende og nuanceret forum for diskussionen af de litteraturvidenskabelige metoders tilstand.
tor 20 maj
09:00-17:00 | Online
Annual Conference of the Nordic Society of Aesthetics
The Aesthetics of Attention
tor 27 maj
10:00-16:30 | Virtuelt + in person på Aarhus Universitets campus og i Aarhus
Digitalisering og demokrati: Konference til maj
Er sociale medier ved at ødelægge demokratiet? Kan digitale teknologier bremse klimaforandringerne? Vil kunstig intelligens gøre mennesket overflødigt? Det er nogle af de spørgsmål, der bliver behandlet på MatchPoints konferencen på Aarhus Universitet d. 27.-29. maj under overskriften “Democracy and Culture in the Digital Age”. Arts arrangerer konferencen, som sætter fokus på, hvad digitaliseringen gør ved vores samfund, kultur og hverdag – på godt og ondt.

1 2 Næste