Aarhus Universitets segl

Partner i undervisningen - kom tættere på de studerende

Som virksomhed eller organisation kan I blive partner på et kursus. Som partner skal I stille en eller flere cases, som bliver rammesættende for de studerendes designprojekter. I vil typisk introducere jeres case i starten af semesteret, indgå som sparringspartnere i midten af semesteret og være jury under de studerendes præsentation og udstilling i slutningen af semesteret.

Det er derfor vigtigt, at to-tre personer i jeres virksomhed eller organisation kan afsætte tid til samarbejdet. I semesteret inden undervisningen skal foregå, beslutter afdelingens Uddannelsesnævn i samarbejde med underviseren, om der skal være en ekstern partner, og hvem det skal være.

 


Forløb som partner i undervisningen:

Introduktion af case

For at sætte de studerendes arbejde i gang, deltager I i begyndelsen af semesteret i undervisningen, hvor I sammen med underviseren introducerer konteksten for og udfordringerne i jeres case. 

Sparringspartner

I midten af semesteret deltager I igen i undervisningen på universitetet, for at give jeres feedback og kritik på de studerendes projekter.

Præsentation og udstilling

I slutningen af semesteret skal de studerende pitche deres designprojekter, og der afholdes efterfølgende en udstilling (det kalder vi EXPO). Her udstiller de studerende deres projekter på hver deres stand. Udstillingen kan enten foregå hos jer, på universitetet eller begge steder.

Interesseret?

Hvis I har interesse i at indgå som partner på et kursus, kan I sende en mail til afdelingslederen på afdelingsleder.ddinf@cc.au.dk


Tidligere samarbejde

Du kan lære mere om tidligere samarbejder eller cases på vores LinkedIn-side eller gennem vores nyheder.