Aarhus Universitets segl

Velkommen til Musikvidenskabs historier!

Sitet her indeholder brikker til at forstå musikstudiet baglæns: Læs de oplysende, personlige fortællinger om det dedikerede studie- og arbejdsliv, som gennem generationer har skabt og formet vores fag og fagmiljø.  

Det musikvidenskabelige fagmiljø på Aarhus Universitet har en righoldig og ofte overraskende fortid, der rækker helt tilbage til 1947. Det fejrer vi her i jubilæumsåret 2022 ved at invitere indenfor i bidragydernes historiske skatkamre. 

Det er tidligere og nuværende medarbejdere og studerende der her deler her deres erindringer om deres år på Musikinstituttet i Universitetsparken og senere på Kasernen. Suppleret med betragtninger og reaktioner udefra. 

Bliv oplyst, underholdt, provokeret og måske inspireret til at bidrage med dine egne erindringer. Der er altid plads til en historie til! 

Har du også erindringer, som du har lyst til at dele?

Send en mail til afdelingsleder.dramus@cc.au.dk 

Som udgangspunkt må bidraget højst fylde 4 sider. Vi modtager også meget gerne billeder, men GPDR-bestemmelser betyder, at billederne enten skal være af større grupper – eller der skal være indhentet tilsagn fra de personer, der vises.