Aarhus Universitets segl

Samarbejde

Vi har stor erfaring med eksterne samarbejder, følgeforskning og evaluering i forbindelse med en række store og mindre projekter. Centrets medarbejdere har erfaringer fra så forskellige områder som fx kulturpolitik, publikumsudvikling, lokale medier, scenekunst, it og undervisning, børnekultur etc. Vi har bidraget til en række rapporter og har stor erfaring med at formidle viden gennem oplæg, seminarer og workshops. 

Eksterne samarbejdspartnere

Kommer du fra eksempelvis en kulturinstitution eller repræsenterer en myndighed? Har du en spirende idé, et vidensbehov eller en konkret undersøgelse, analyse- eller evalueringsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi mødes altid gerne til en uforpligtende snak.

For CKE er det vigtigt at være løbende i dialog med alle typer interessenter inden for kulturlivet. Lad os mødes og se, om vi i fællesskab skal blive klogere på verden – eller løse et konkret problem/opgave.

Forskning og forskningssamarbejder

Er du forsker og har en idé – eller et konkret projekt? Mangler du en relevant case eller nogle eksterne samarbejdspartnere? Eller savner du en sparringspartner til at udvikle dit projekt med eller et erfarent team til at hjælpe med at gennemføre (dele af) projektet med?

Lad os tage en snak om, hvordan vores og dine interesser og kompetencer kan mødes og i fællesskab løfte projektet.

Vi indgår også gerne samarbejder med forskere, der har faglig ekspertise på et helt andet felt end vores, men som fx ønsker sparring på tilrettelæggelse af evalueringsopgaver, undersøgelsesdesign eller facilitering af samarbejde med eksterne parter. Hovedvægten i vores personlige forskningsprofiler spænder over evaluering af kultur, evalueringsmetode, kulturelle effekter, publikumsundersøgelser m.m. og vi indgår gerne i forskningssamarbejder inden for dette felt.

Nuværende og tidligere samarbejdspartnere

 • Aarhus Kommune

  CKE har blandt andet udført en evaluering og analyse af effekterne ved Europæisk Kulturhovedstad 2017 (Aarhus).

 • Region Midtjylland

  CKE har bandt andet samarbejdet med Region Midtjylland om at undersøge kulturens rolle ift. sundhed og beskæftigelse.

 • Teatrenes Interesseorganisation

  CKE har samarbejdet med Teatrenes Interesseorganisation om at undersøge teaterbranchens festivaler og salgskanaler.

 • Kantar Gallup

  CKE har blandt andet samarbejdet med Kantar Gallup om indsamling af befolkningsdata fra forskellige landsdækkende og regionale befolkningsgrupper.

 • Skovgaard Museet i Viborg

  CKE har lavet en evaluering over sanseudstillingen ’Alkymistens Laboratorium’.

 • Aarhus Musikskole

 • Centralbiblioteket i Herning/bibliotekerne i Region Midtjylland

 • Slots- og Kulturstyrelsen

 • PLUSS Leadership