Tidligere Arrangementer - Digital Design og Informationsvidenskab

Webinar online
tor 27 maj
14:15-16:00 | Zoom
Kim West: Autonomous Cultural Practices: Some Thoughts on the "Long Revolution" of Cultural Democratization
tir 18 maj
Anselm Franke, Contemporary Art and Cosmology
tor 06 maj
14:15-16:00 | Zoom
CANCELLED! Lea Laura Michelsen: Queer Masks: On Zach Blas’ Art of Disappearing in an Age of Biometric Surveillance
Cancelled! Aesthetic Seminar. Due to the Covid-19 pandemic all Aesthetic Seminars are online and transmitted on Zoom and you must sign up for participation. If circumstances allow, we will locate them at Aarhus University or Kunsthal Aarhus as well. Venues then to be announced.
fre 23 apr
14:30-15:45 | Zoom
Book launch: Aesthetic Programming - A Handbook of Software Studies
A virtuel Zoom event -
tor 22 apr
14:15-16:00 | Zoom
Ida Bencke, The Art of Care: Regenerative Aesthetics, vulnerability as resistance and the alter-institution
fre 09 apr
12:30-15:00 | Online
Center for Sound Studies online-seminar: Kunstens potentiale for sanselig nærhed i en berøringsløs tid (XR og ASMR)
Arrangør Center for Sound Studies, AU v. Marie Koldkjær Højlund og Morten Riis, samt Foreningen 458.
tor 08 apr
14:15-16:00 | Zoom
Sarah Wilson, Comparative vandalism: The ambit and ambition of incorrigible Asger Jorn.
fre 26 mar
13:00-15:30 | Online seminar
Online seminar: Lydlige poetikker: Metoder til undersøgelse og formidlinger af steder og atmosfærer.
Arrangør Center for Sound Studies, AU v. Marie Koldkjær Højlund og Morten Breinbjerg

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste