Tidligere Arrangementer - Digital Design og Informationsvidenskab

tir 08 dec
09:00-12:00 | Zoom - link will be sent after deadline for registration
PhD Defence Søren Rasmussen- The Signaletic Anarchive: New Perspectives on Representation, Temporality, and Knowledge Mobilisation in Interaction Design
tir 03 nov
18:00-21:00 | Online via Zoom
PhD Defence Midas Nouwens - Negotiating Software: Redistributing Control at Work and on the Web
Midas Nouwens, MSc, will be defending his dissertation
lør 31 okt
12:00-17:00 | Sigrids Stue, Dortesvej 3, , Karen Blixens Boulevard, 8220 Brabrand
Fermenting Data: sharing food sharing data
Workshop 3 - A series of three workshops invites you to explore fermentation and digitization together. Working with microbes, vegetables, minerals, jars, sensors and other technologies, we will experiment with these two processing techniques to play and discover how fermenting can infuse data and how data can become part of fermentation. The workshops are participatory and open to all.
fre 23 okt
11:45-15:00 | ZOOM register below
PhD Defence Jonas Frich: Understanding Digital Tools for Creativity
Jonas Frich, MSc, will be defending his dissertation
ons 07 okt
17:00-19:00 | Høegh Guldbergs Gade 65B, 8000C Aarhus
Fermenting Data: categorising taste and colour
Workshop 2 - A series of three workshops invites you to explore fermentation and digitization together. Working with microbes, vegetables, minerals, jars, sensors and other technologies, we will experiment with these two processing techniques to play and discover how fermenting can infuse data and how data can become part of fermentation. The workshops are participatory and open to all.
lør 26 sep
12:00-17:00 | Andromeda, Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand
Fermenting Data: collecting and chopping
Workshop 1 - A series of three workshops invites you to explore fermentation and digitization together. Working with microbes, vegetables, minerals, jars, sensors and other technologies, we will experiment with these two processing techniques to play and discover how fermenting can infuse data and how data can become part of fermentation. The workshops are participatory and open to all.
man 21 sep
12:45-16:00 | Online via Zoom
PhD Defence Thomas Hvid Spangsberg: Lowering the Threshold and Deepening the Learning - A Didactical Exploration of non-STEM Programming Education for Novices
Thomas Hvid Spangsberg, MSc, will be defending his dissertation online.
tor 25 jun
10:00-13:00 | Zoom Meeting
PhD Defence - Julie Bladt Goodall
Shaping a sense of project – an inquiry into rethinking project management education at the universities.
fre 15 maj
11:15-15:00 | Nygaard-bygningen, Katrinebjerg
UDSKYDES TIL UVIS DATO - Katrinebjerg Karrieredag (Kdag)
Katrinebjerg Karrieredag (Kdag) er en af Danmarks største karrieremesser med fokus på job, karriere og fremtidsudsigter for kandidater inden for IT-branchen. Læs mere her, http://konferencer.au.dk/kdag/, hvor I også kan skrive jer op til at få besked, når tilmeldingen åbner.
ons 13 maj
14:00-18:00 | Katrinebjerg - Nygaard bygningen
UDSKYDES TIL UVIS DATO - DesignEXPO i samarbejde med Alm. Brand
Tema: HealthTech: How to put humans first in a digital age?
 Hvordan kan digitale sundhedsløsninger hjælpe mennesker til en bedre og sundere hverdag? Hvordan ser fremtidens personlige, digitale HealthTech-løsninger ud? Hvordan vil fremtidens forventede ”hjemmehospitaler” og øgede selvpleje via digitale løsninger påvirke vores syn på sundhed og forventninger til sundhedsvæsenet – både det offentlige og det private? Hvordan sikrer vi, at mennesket kommer før teknologien og ikke omvendt?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste