Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Undervisning i Informatik

Særlig fagpakke fra Master i it for undervisere

Denne fagpakke er for dig, der på sigt ønsker at opnå undervisningskompetence i faget informatik. På fagpakken vil du blive bekendt med centrale informatikbegreber, og du vil lære at anvende dem i din gennemførsel af undervisning i informatik. 

Med fagpakken vil du også opnå kompetence til at anvende informatikkens mere fundamentale principper, tænkemåder, udtryksformer og arbejdsformer til løsning af konkrete problemstillinger relateret til anvendelsen af  it.

Målgruppe

Forløbet henvender sig til undervisere på de gymnasiale uddannelser, der allerede underviser eller skal undervise i Informatik.

Andre er naturligvis også velkomne til at søge om optagelse.

Adgangskrav

Adgangskravet til Undervisning i Informatik er en videregående uddannelse på minimum bachelor nveiau samt to års relevant erhvervserfaring, gerne inden for undervisning.

Hvis du er i tvivl om, om du opfylder adgangskravene, er du meget velkommen til at kontakte Arts Efter- og Videreuddannelse på telefon 8716 2656 eller mail psa@au.dk.

Undervisningsform og datoer

Fagpakken Undervisning i informatik består af to enkeltfag, hvoraf det første ligger i efteråret 2019 og det næste ligger i foråret 2020.  

Undervisningsformen er heldagsseminarer, hvoraf halvdelen foregår i København og den anden halvdel i Aarhus. Se datoerne her.

Særlige bemærkninger

Dette særlige efteruddannelsesforløb er udviklet i samarbejde mellem Undervisningsministeriet, IT-Universitetet i København og It-vest - samarbejdende universiteter.

Fagpakken er udbudt under Master i it, linjen Interaktionsdesign og multimedier, men har en anden målgruppe og dermed også andre adgangskrav end Master i it generelt har. Det betyder, at selvom du opfylder adgangskravene til Undervisning i Informatik 1, så vil du blive optaget på dispensation, og du vil ikke nødvendigvis kunne optages på andre fagpakker på Master i it, hvor de generelle adgangskrav er gældende. Du kan læse om Master i it generelt på IT-Vests hjemmeside.

Læs mere

På Master i it's hjemmeside kan du finde flere oplysninger om fagpakken Undervisning i Informatik.