Kvalitativ analyse af it og organisation

Fagpakke på linjen organisation

Forudsætningen for succesfuld og bæredygtig organisationsudvikling i forbindelse med it, innovation og forretningsudvikling, er evnen til at undersøge organisationen til bunds, formidle indsigter til andre og gentænke eksisterende organisationsformer. Formålet med denne fagpakke er at gå i dybden med tilgange til analyse af arbejdspraksis i en organisation med henblik på at udforske og diskutere teoretiske problemstillinger, metodiske tilgange og ikke mindst integrationen af disse analyser i udviklingsprocessen.

Målgruppe:

Personer, der i forbindelse med udvikling, indkøb eller implementering af it har brug for at kunne lave analyser af arbejdsprocesser for at opnå en optimal udnyttelse af it.

Du finder mere information om indhold, udbytte og undervisningsform her.

Hvis du er datamatiker og ønsker at kvalificere dig til optagelse på masteruddannelsen i it, linjen organisation, vil fagpakken Kvalitativ analyse af it og organisation være obligatorisk som den ene af to fagpakker, der skal indgå som brobygningsforløb.

Du kan læse mere om brobygning for datamatikere her.

Fagpakken erstatter den tidligere udbudte fagpakke Arbejdspraksis og it, og fagpakken Kvalitativ analyse af it og organisation kan derfor ikke indgå i et masterprogram sammen med denne fagpakke.