Nyheder og arrangementer

09.06.2021 |

Translation Matters: The Centre for Transnational Media Research brings together young television researchers from twelve countries

With the third iteration of the Transnational Television PhD course, 19 more excellent young scholars from across the globe joined Aarhus University’s hub for networking and the exchange of transnational television research, the Centre for Transnational Media Research.

13.05.2021 |

Ny podcast til de studerende på medievidenskab

Afdelingen for Medievidenskab og Journalistik har fået sin egen podcast. Medielidenskab er en podcast til studerende, der er nysgerrige på det faglige- og sociale studieliv. I podcasten snakker Benjamin Andreassen og Naja Schultz med undervisere og studerende, som kan gøre lytterne klogere på temaer såsom udveksling, bacheloropgave og praktik.

Det er professor Niels Brügger, der er centerleder for afdelingens nye forskningscenter. Han har beskæftiget sig med internetforskning og digitale metoder siden begyndelsen af 00'erne. (Foto: Lars Kruse, AU Foto)

28.04.2021 |

Afdelingen for Medievidenskab og Journalistik får nyt forskningscenter

Centre for Digital Methods and Media (CDMM) er navnet på afdelingens nye forskningscenter. Forskningscenteret skal fremme kritisk brug og udvikling af digitale metoder, fortæller centerleder Niels Brügger.

Isabel DaGama og Jacob Rygård fortæller om, hvordan har været at starte på universitetet midt i en coronapandemi.

14.04.2021 |

Nye studerende: “Onlineundervisning giver større fleksibilitet i hverdagen”

De studerendes studieliv er blevet vendt på hovedet det seneste år - både fagligt og socialt. Men hvordan har det været for de nye studerende at starte på studie i en coronatid? Vi har talt med Isabel DaGama og Jacob Rygård fra 2. semester om, hvilke fordele- og ulemper det alternative studieliv har.

Hanne Bruun er tilknyttet som Principal Investigator (PI) på projektet.

12.04.2021 |

Afdelingen deltager som partner i et nyt EU-forskningsprojekt

ScreenMe er titlen på et EU-finansieret forskningsprojekt, som Centre for Media Industries and Production Studies netop er blevet partner i. Forskningsprojektet er en del af EU’s Twinning-program, der skal styrke nye medlemsstaters institutioner – i dette tilfælde Tallinn Universitet i Estland.

1 2 3 4 5 6 Næste

Kommende arrangementer

Ingen nyheder i denne liste