Nyheder og arrangementer

Nyheder

Isabel DaGama og Jacob Rygård fortæller om, hvordan har været at starte på universitetet midt i en coronapandemi.

14.04.2021 |

Nye studerende: “Onlineundervisning giver større fleksibilitet i hverdagen”

De studerendes studieliv er blevet vendt på hovedet det seneste år - både fagligt og socialt. Men hvordan har det været for de nye studerende at starte på studie i en coronatid? Vi har talt med Isabel DaGama og Jacob Rygård fra 2. semester om, hvilke fordele- og ulemper det alternative studieliv har.

Hanne Bruun er tilknyttet som Principal Investigator (PI) på projektet.

12.04.2021 |

Afdelingen er partner i et nyt EU-forskningsprojekt

ScreenMe er titlen på det EU-finansierede forskningsprojekt, som afdelingens Centre for Media Industries and Production Studies er partner i. Forskningsprojektet er en del af EU’s Twinning-program, der skal styrke nye medlemsstaters institutioner – i dette tilfælde Tallinn Universitet i Estland.

09.04.2021 |

CMIP is a partner in the EU-funded project ScreenMe-Net 2021-2024

Centre for Media Industries and Production Studies (CMIP) is a partner in the EU-funded project ScreenMe-Net 2021-2024     Head of CMIP professor Hanne Bruun has been appointed member of the Radio and Television Board, Danish Ministry of Culture 2021-2024. The objective of the ScreenME-Net project is to…

Tv.: Anders Hansen. Th.: Emma Storm Søndergaard

05.04.2021 |

Nye studerende kigger tilbage på studiestarten

Hvordan har det været at starte på medievidenskab, når det normale studieliv er sat på standby? Vi har snakket med Emma Storm og Anders Hansen fra 2. semester, om hvilke faglige- og sociale udfordringer coronaen giver, og hvordan de holder sig motiverede i hverdagen.

Det er både afdelingens danske og engelske hjemmeside, der har fået det nye design.

30.03.2021 |

Afdelingen lancerer ny og forbedret hjemmeside

En mere intuitiv og levende oplevelse for besøgende. Det har været målet i redesign-processen af afdelingens hjemmeside, der har været undervejs siden december 2020. Læs om forbedringerne og om de bagvedliggende overvejelser her.

1 2 3 4 5 6 Næste

Kommende arrangementer

tor 29 apr
13:00-16:00 | Online