Aarhus Universitets segl

Praktik i egen virksomhed

Fra efteråret 2019 er det muligt for studerende på kandidaten af Digital Design og Informationsvidenskab at vælge praktik i egen virksomhed i samarbejde med The Kitchen. De studerende kan vælge at starte virksomheden alene eller i et team med andre studerende.

Som i et almindeligt projektorienteret forløb får de studerende også en individuel vejleder tilknyttet på afdelingen. Denne person kan vejlede i de porteføljeopgaver, som skal afleveres i løbet af semesteret. 

Hvordan kommer jeg i praktik i egen virksomhed?

Trin 1: Kontakt Marie hos The Kitchen

Kontakt projektkoordinator Marie Kjølhede, makj@au.dk, hos The Kitchen for at ansøge om praktikplads hos incubatoren. 

Trin 2: Kontakt en vejleder på afdelingen

Kontakt en akademisk vejleder fra Afdeling for Digital design og Informationsvidenskab. Vælg en af følgende vejledere som har erfaring med at vejlede indenfor iværksætteri:
Michael Mose Biskjær: mmb@cc.au.dk
Kim Halskov: halskov@cavi.au.dk
Christian Ulrik Andersen: cua@cc.au.dk
Timo Leimbach: timo.leimbach@cc.au.dk

Trin 3: Vælg projektorienteret forløb på 3. sem. KA

Som studerende tilmelder du dig et almindeligt projektorienteret forløb. Bemærk at tilmelding foregår mellem d. 1.-5. maj.

Trin 4: Udfyld kontrakt i samarbejde med vejleder

I samarbejde med din vejleder skal du udfylde den almindelige kontrakt for projektorienteret forløb/ praktik. Under punktet "Projektvært" -> "Firma/ institution/ organisation" skal du skrive: "Egen virksomhed hos The Kitchen".

Trin 5: Kontrakten underskrives og sendes

Din akademiske vejleder og din rådgiver fra The Kitchen, som du har fået tildelt af Marie Kjølhede, skal underskrive kontrakten. Herefter uploades din kontrakt på mitstudie.au.dk.

Projektet er startet op med støtte fra Fonden for Entreprenørskab (FFE) i E2019.

Kontakt afdelingen

Afdelingsleder, Morten Breinbjerg, på afdelingsleder.ddinf@cc.au.dk 

Semesterplan efterår 2021

Se semesterplan for efterår 2021, The Kitchen her.

Har du brug for hjælp til din idé?

Du kan få hjælp og sparring til at udvikle din virksomhedsidé inden du vælger praktik i egen virksomhed. Du er derfor meget velkommen til at kontakte The Kitchen for et uforpligtende møde med en startup-rådgiver.

Kontakt projektkoordinator hos The Kitchen Marie Kjølhede på makj@au.dk.

INCUBA StartupLab

Hvis de studerende søger mere viden og sparring, så er det oplagt at benytte Incuba StartupLab på Katrinebjerg. Her kan de studerende benytte sig af bl.a. INCUBAs stærke mentorkorps, deltage i Pitch events, Network days på Navitas eller Katrinebjerg, søge advokathjælp mm. Læs mere her.

Efter forløbet 

Efter afslutning af praktik i egen virksomhed kan de studerende vælge at arbejde videre med virksomheden i et erhvervsspecialeforløb i samarbejde med The Kitchen.