Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

05.04.2018 |

Datafication of healthcare: Transforming practices, roles and knowledge

5 keynotes og 35 deltagere fra USA, Norge, Sverige og Danmark diskuterede 19. Marts 2018 på Aarhus Universitet muligheder og udfordringer for anvendelse af data i sundhedsvæsenet.

01.03.2018 |

Ph.d.-studerende fra Digital Design modtager Eliteforsk-rejselegat

Raune Frankjær modtager Uddannelses- og Forskningsministeriets EliteForsk-rejselegat og får dermed mulighed for at videreføre det ressourcekrævende arbejde med fysisk-digitale prototyper og installationer.

12.02.2018 |

Nyt samarbejde mellem to AU-forskere og bandet Nephew

I hele 2018 kan du live-streame slow-tv med tilhørende lydbillede direkte fra en af verdens største vindmøller i Thy. Se postdoc Morten Riis fortælle om samarbejdet med bandet Nephew.

18.12.2017 |

Studerende fra Digital Design er medudviklere af fremtidens computerspil

Studerende fra Digital Design har igen i år deltaget i det nationale uddannelsessamarbejde omkring computerspilsudvikling, der arrangeres af det Danske Akademi for Digital Interaktiv Underholdning (DADIU).

18.12.2017 |

Grant from Carlsbergfondet

Associate Professor Clemens Nylandsted Klokmose has been granted “Distinguished Associate Professor Fellowship” from Carlsbergfondet.

Surveillance Culture

28.11.2017 |

Surveillance Culture (2017)

What does it mean to live in a world full of surveillance? In this documentary film, we take a look at everyday life in Denmark and how surveillance technologies and practices influence our norms and social behaviour. The film is researched and directed by Btihaj Ajana and Anders Albrechtslund.

03.11.2017 |

Plant et lys i efterårsmørket

CAVI: Natur og kultur smelter sammen i Væksthusene. Hver aften fra 1. november til 9. december kan man opleve den interaktive lysinstallation "Plant et lys" på Væksthusenes tropiske kuppel i anledning af kulturhovedstadsåret.

13.10.2017 |

Madbod skal være samlingssted i Ry

I konkurrence med 35 andre teams blev vinderne af case competition’en ”Stay Relevant” fundet onsdag den 11. oktober. Vinderteamet, med bl.a. studerende fra Digitalt design, havde udviklet et forslag til, hvordan en madbod kan blive et kulturelt omdrejningspunkt i Ry.

Proben er en beton-cylinder med et display i toppen og en drejeknap i midten. Her kan man vælge hvilket adjektiv, der bedst betegner ens oplevelse af hvordan byen er i et bestemt øjeblik hvorefter data sendes videre i real-time). Proben har også en lille computer og en gps indeni– så den kan melde, hvor den befinder sig. Og en udskiftelig skabelon, så der kan indsættes forskellige adjektiver (Foto: Empati).

10.08.2017 |

Hvordan måler man oplevelsen af en by?

OrganiCity har ansøgningsrunde for projekter med frist 31. august 2017 - spred gerne budskabet i dit netværk. Jonas Frich Pedersen, der nu er ph.d.-studerende, fortæller her om sine erfaringer med et OrganiCity-projekt.

26.06.2017 |

Invitation til åbning af "4140 Voices"

Lydkunstprojektet The Overheard inviterer til åbning af lydinstallationen "4140 Voices" skabt af Morten Riis og Marie Koldkjær Højlund i mindemonumentet i Mindeparken i Aarhus lørdag den 1. juli.

Viser resultater 31 til 40 ud af 80

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste