Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Katrinebjerg Karrieredag

Mød jeres kommende it-medarbejder

Kdag 2020 blev desværre AFLYST grundet coronavirus - ny dato kommer så snart den er på plads, men vi afventer stadig at covid-19 restriktionerne hæves!!

Hver år i april eller maj afholder vi Katrinebjerg Karrieredag (Kdag) i samarbejde med de andre it-uddannelser i It-byen Katrinebjerg. Arrangementet er en karrieremesse, der giver jer mulighed for at finde den rette it-medarbejder til et studie- eller fuldtidsjob, at møde forskellige it-studerende og få indblik i de særlige kompetencer, de behersker, samt at promovere jeres virksomhed. De studerende, der deltager, er fra uddannelserne Digital DesignInformationsvidenskabElektronikElektrisk EnergiteknologiIKTSundhedsteknologiDatalogi og It-produktudvikling. Virksomhederne, der deltager i messen får under One Minute Madness et minut til at præsentere deres virksomhed og de kompetencer, som de søger. Derefter går de ud til deres stande, hvor de kan tale med de studerende om karrieremuligheder.

Hvor?

Katrinebjerg Karrieredag afholdes i It-byen Katrinebjerg på Finlandsgade 21, 8200 Aarhus i Nygaard-bygningen. På modsatte side af vejen afholdes Projekt- og praktikdag om formiddagen på Finlandsgade 22, Shannon-bygningen, Aarhus N.

Tilmelding og yderligere information

Læs mere og tilmeld jer her.

Praktik- og projektdag

Praktik- og projektdag er et specifikt tilbud til jer, der leder efter en studerende til praktik-, speciale- og projektsamarbejde. Denne dag afholdes i starten af marts.

Visninger
Katrinebjerg Karrieredag