Aarhus Universitets segl

Alumneklubben

Alumneklub for Digital Design og Informationsvidenskab

Arrangementskalender

  • 13. december 2018: Meet and greet jule edition (læs mere på Facebook)

Tidligere arrangementer

Hvem er Alumneklubben for?

Alumneklubben er en netværksgruppe for færdiguddannede bachelorer og/eller kandidater fra uddannelserne  Digital Design og Informationsvidenskab (alle linjer inkl.) på Aarhus Universitet.

Formålet med Alumneklubben er, at de færdiguddannede kan networke og erfaringsudveksle med hinanden på tværs af uddannelser, brancher og arbejdsområder. 

Vi arrangerer events ca. 4 gange om året, med skiftende format - f.eks. oplæg, workshops, virksomhedsbesøg og sociale sammenkomster. Deltagelse i arrangementerne forudsætter medlemsskab af vores Facebook-gruppe og er gratis.

For studerende

Alumneklubben er også åben for studerende på det 5. studieår, som til arrangementerne får mulighed for at høste af alumnernes joberfaring i en uformel sammenhæng.

For virksomheder

I Alumneklubben har vi flere eksterne samarbejdspartnere, som vi besøger til virksomhedsbesøg eller inviterer ind til oplæg og workshops. Vi søger altid nye virksomheder eller organisationer, som ønsker at samarbejde med os, da vi gerne vil skabe et tættere bånd til erhvervslivet.

Er du som virksomhed eller organisation interesseret i at få besøg af alumneklubben, komme med et oplæg eller støtte med et sponsorat, kan du derfor altid tage kontakt til et medlem.

Kontakt

Alumneklubben drives af en række frivillige alumner fra Digital Design og Informationsvidenskab med støtte fra afdelingen. Kontakt medlemmerne på Facebook.

Sponsorater

Alumneklubben støttes af It-Vest og Afdeling for Digital design og Informationsvidenskab til blandt andet lokaler og forplejning.