fre 07 maj
14:00-17:00 | Zoom
PhD Defence: Jakob Gaardbo Nielsen
Imagining the corporate person: Joint-stock enterprise in Victorian and Edwardian literature
tir 18 maj
14:15-16:00 | Zoom
Anselm Franke, Contemporary Art and Cosmology
Aesthetic Seminar. Due to the Covid-19 pandemic all Aesthetic Seminars are online and transmitted on Zoom and you must sign up for participation. If circumstances allow, we will locate them at Aarhus University or Kunsthal Aarhus as well. Venues then to be announced.
ons 19 maj
15:00-16:30 | Zoom
Online paneldebat om og med Toril Moi
Den såkaldte postkritik har åbnet for en fornyet diskussion af, hvad læsning er, og i den forbindelse stillet sig kritisk over for mistankens hermeneutik og dens angivelige dominans i vor tids litteraturvidenskab. Litteraturprogrammet på Aarhus Universitet inviterer til paneldebat om disse og relaterede spørgsmål, sådan som de rejses og diskuteres i Toril Mois seneste bog The Revolution of the Ordinary. Literary Studies After Wittgenstein, Austin, and Cavell (2017). Vi har indbudt Moi selv til at rede trådende ud, men fremfor den traditionelle zoom-forelæsnings envejstale vil udredningen ske i kritisk dialog med en stribe paneldeltagere, der hver vil holde korte oplæg om Mois bog. Vi håber på den måde at kunne skabe et levende og nuanceret forum for diskussionen af de litteraturvidenskabelige metoders tilstand.
tor 20 maj
09:00-17:00 | Online
Annual Conference of the Nordic Society of Aesthetics
The Aesthetics of Attention
fre 21 maj
16:00-19:00 | Online
Online PhD Defence Ane Kathrine Lolholm Gammelby
Why people sometimes consult Facebook rather than their doctors Devils in the detail, methods to the madness
10:00-16:30 | Virtuelt + in person på Aarhus Universitets campus og i Aarhus
Digitalisering og demokrati: Konference til maj
Er sociale medier ved at ødelægge demokratiet? Kan digitale teknologier bremse klimaforandringerne? Vil kunstig intelligens gøre mennesket overflødigt? Det er nogle af de spørgsmål, der bliver behandlet på MatchPoints konferencen på Aarhus Universitet d. 27.-29. maj under overskriften “Democracy and Culture in the Digital Age”. Arts arrangerer konferencen, som sætter fokus på, hvad digitaliseringen gør ved vores samfund, kultur og hverdag – på godt og ondt.
13:00-16:15 | ILT Festival 2021
Symposium at ILT Festival 21: LET’S TALK ABOUT DIVERSITY
In Partnership with the ILT Festival 21, we organise the symposium LET’S TALK ABOUT DIVERSITY. MOVING BEYOND REPRESENTATION AND INTO THE DIFFICULT STRUCTURES OF CHANGE. Thursday 27 and Friday 28 May 2021, Teatret Svalegangen. This two-day international seminar sets out to make the strategies and practices visible for working towards more diversity within our audiences, institutions and artistic practices, giving insight to different hands-on examples of working with differences in a rewarding way. Information and registration http://www.iltfestival.dk/en/program/ilt21/seminar/
14:15-16:00 | Zoom
Kim West: Autonomous Cultural Practices: Some Thoughts on the "Long Revolution" of Cultural Democratization
15:00-17:00 | Online
PhD course: Researching Transnational Television
The three-day course is held May 27 - 29, 2021
fre 28 maj
13:00-16:00 | Zoom
PhD Defence: David Hasberg Zirak-Schmidt
The Life of Kingdoms: Staging Royal Succession in Caroline Drama.

1 2 Næste