Informationsmøde om ph.d.-uddannelsen

For alle ansøgere til phd-programmet i ICT, MEDIA, COMMUNICATION AND JOURNALISM.

10.01.2020 | Tina Pabst

Dato fre 24 jan
Tid 14:00 15:00
Sted Åbogade 34, bygning 5342, lokale 333

Ph.d.-uddannelsen ved Arts giver dig landets højeste uddannelsesgrad og kvalificerer dig til en række jobs med forskningsfunktioner – både i og uden for universitetsverdenen.  Uddannelsen henvender sig til de bedste kandidatstuderende, der kan ansøge om optagelse på den 4-årige ph.d.-uddannelse og færdige kandidater, der kan søge om optagelse på den 3-årige ph.d.-uddannelse. I begge tilfælde optages kandidater på baggrund af meritter og en indsendt projektbeskrivelse. På mødet vil der blive informeret om uddannelsen, de forskellige finansieringsmuligheder, og hvordan man bedst sammensætter sin projektbeskrivelse.

Lektor, Christian Ulrik Andersen

Programleder: ICT, MEDIA, COMMUNICATION AND JOURNALISM

CC, Afd. for Digital Design og Informationsvidenskab, Medievidenskab og Journalistik