Foto: Anne Kring

Forsker i børnelitteratur modtager talentpris for sin forskning i digitaliseringens betydning for litteratur og læsning

03.06.2020 | Priser

Aarhus Universitets Forskningsfond (AUFF) uddeler hvert år priser til universitetets særligt talentfulde nyuddannede ph.d.er. I år er Sarah Mygind blandt prismodtagerne med sin forskning om mediets betydning for den måde, vi læser på.

Massiv støtte til forskningsprojekter på Institut for Kommunikation og Kultur

20.05.2020 | Bevillinger

Danmarks Frie Forskningsfond har uddelt sin støtte for 2020. Næsten halvdelen af årets bevillinger inden for Kultur og Kommunikation er blevet givet til forskere ved Arts.

Digitalt børneliv under Corona-krisen

20.05.2020 | Bevillinger

Hvordan påvirker COVID-19-epidemien samfund, familier og hverdagsliv i Danmark? VELUX fonden har givet støtte til to nye forskningsprojekter ved Arts, der kaster lys over familielivet og det digitale børneliv under corona.

Studerende skal hjælpe virksomheder fra Ringkøbing-Skjern

27.04.2020 | Forskning

Det hele kunne godt have været aflyst, men Corona-krisen får ikke de studerende til at kaste håndklædet i ringen. I stedet for at afvikle årets Case Competition, som de plejer, har de valgt at fastholde, men alligevel ændre konceptet, så alt nu foregår online. Til stor glæde for Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

César Escudero Andaluz: from File_Món, 2020, bragt med tilladelse fra kunstneren.

Hvor går vi hen, når tilgangen til kunst er lukket?

14.04.2020 | Afd. for Digital Design og Informationsvidenskab

Lektor i Digital Design og Informationsvidenskab, Søren Pold, giver her sine bud.

tir 01 sep
13:15-16:00 | Nobelparken, building 1483, room 354
”Postponed due to corona, new date to be confirmed” - Slowing Down, Letting Go: Exploring Current Cultural Practices of Detoxing and Deaccumulation
Organisers: Dorthe Refslund Christensen and Carsten Stage (norcs@cc.au.dk)