Foto: Colourbox.com

03.09.2018 |

Stor Horizon 2020-bevilling til to forskere fra Medievidenskab

Lektor Pia Majbritt Jensen og lektor Anne Marit Waade, begge fra Medievidenskab og Journalistik på Institut for Kommunikation og Kultur, har modtaget stor EU-bevilling.

04.06.2018 |

Niels Brügger 25 års jubilæum Afd. for Medievidenskab og Journalistik

Afdeling for Medievidenskab og Journalistik vil gerne invitere kollegaer og samarbejdspartnere til reception  Fredag den 22. juni 2018 kl. 15.15 i Nyggard, bygning 5335, lokale 229. Anledning er, at vores gode kollega gennem mange år, Niels Brügger, har været på Aarhus Universitet i 25 år – og det vil vi selvfølgelig gerne markere. Jeg…

Ud over sin nye bestyrelsespost i Jyllands-Postens Fond, så er Anja Bechmann til daglig forskningsleder af DATALAB – Center for Digital Social Research, lektor på Medievidenskab og Jens Christian Skou Fellow på Aarhus Institute of Advanced Studies på Aarhus Universitet.

24.05.2018 |

Humanistisk it-ekspert bliver nyt medlem af bestyrelsen i Jyllands-Postens Fond

Lektor i Medievidenskab Anja Bechmann er valgt ind i bestyrelsen i Jyllands-Postens Fond. Hun giver her sit bud på, hvorfor der er brug for hendes profil i Danmarks største mediehus, og hvorfor bestyrelsesarbejdet er vigtigt.

Morten Brænder (Foto: AU Foto)

10.01.2018 |

Ny leder af Center for Journalistiske Universitetsuddannelser (CJU)

Den 1. februar tiltræder lektor ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet, Morten Brænder, som ny leder af Center for Journalistiske Universitetsuddannelser (CJU), som er et tværinstitutionelt samarbejde mellem Arts og BSS på Aarhus Universitet (AU) og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX).

11.01.2013 |

Lektor i medievidenskab medlem af radio- og tv-nævnet

Lektor i medievidenskab Per Jauert er af Kulturministeren blevet beskikket som medlem af Radio- og –tv-nævnet fra 1. januar 2013 til og med 31. december 2016.

Løbeture er bare én af mange aktiviteter, som vi kombinerer med digitale lydbøger

26.03.2012 |

Hvilke bøger hører du?

Vi hører digitale lydbøger som aldrig før, men de steder og måder som vi lytter på, har egentlig ikke meget til fælles med den gammeldags bog

08.02.2012 |

Ny international bog om webhistorie

Histories of Public Service Broadcasters on the Web er den første bog, som i international sammenhæng undersøger, hvordan public service radio- og tv-stationers aktiviteter på world wide web har udviklet sig gennem tiden.