26.11.2018 |

En portfolio viser it-humanistens bidrag

En portfolio kan bruges til at fremhæve de kompetencer, som de studerende fra Digital design og Informationsvidenskab kan tilbyde erhvervslivet og dermed bane vejen til det første job.

15.11.2018 |

Portfolio event udsolgt på rekordtid

Det strategiske web- og designbureau Impact er vært for et portfolio event for de studerende d. 20. november, og de 25 pladser er revet væk.

12.11.2018 |

Studerende imponerer erhvervsprofiler på kun 30 timer

D. 2.-3. november 2018 foregik den første Cand.it. Case Competition nogensinde. De studerende havde lidt over et døgn til at levere, og de blev i høj grad bekræftet i, at deres faglighed har værdi for erhvervslivet.

12.10.2018 |

Flere studerende kickstarter karrieren på deres kandidat

Hvad er vejen til det første fuldtidsarbejde efter endt studie? Mange af de studerende på Digital Design og Informationsvidenskab skaber kontakt til arbejdsmarkedet under studierne, og får derved ofte anvist en retning for deres karriere. Her er en af historierne.

25.09.2018 |

Opening of Center for Computational Thinking & Design

November 2nd at 14.00-16.00 at Aarhus University, Peter Bøgh Andersen Auditoriet, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N

20.09.2018 |

Studerende fandt praktikplads til Praktik- og projektdag, Pdag

Chenin, som studerer Digital Design, er netop startet i praktik hos konsulenthuset Novicell. Aftalen kom i stand til Praktik- og projektdag (Pdag) også selvom de ikke havde et aktuelt praktikopslag.

20.09.2018 |

CENSUS welcomes new postdoc Clare Southerton

Clare joins the center to work on the Childhood, Intimacy and Surveillance Practices (CHiP) project.

15.08.2018 |

Studerendes prototyper hos Danske Bank

I forårssemesteret var Group IT, Danske Bank partner på kurserne Design og Interaktionsdesign. Det resulterede i, at de studerende præsenterede deres idéer og prototyper i Future Economies på Danske Banks udviklingsafdeling i Brabrand.

02.08.2018 |

Alumneklubben hos Creuna: Netværk, kaffe og den agile arbejdsgang

Alumneklubben for Digital Design og Informationsvidenskab besøgte inden sommerferien Nordens største customer experience-bureau Creuna i Aarhus.

Fra venstre: Mads Bo-Kristensen, projektleder, Fablab@SCHOOLdk, Vejle. Hanne Voldborg Andersen, national koordinator, FabLab@SCHOOLdk. Ole Sejer Iversen, Professor, CCTD, Aarhus Universitet. Camilla Johansen, projektleder, FabLab@SCHOOLdk, Kolding. Jette Hundahl Mikkelsen, projektleder, FabLab@SCHOOL, Silkeborg. Paulo Blikstein, Ass. Professor, FabLearn, Stanford University

25.06.2018 |

FabLab@SCHOOLdk får prestigefyldt pris fra Stanford University

Ole Sejer Iversen, professor ved Center for Computational Thinking and Design, har i flere år været en af de drivende forskningskapaciteter bag det tværkommunale skolepartnerskab FabLab@SCHOOLdk og er én af prismodtagerne.

1 2 3 4 5 6 7 Næste