Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Katrinebjerg Karrieredag

Mød jeres kommende it-medarbejder

Hver år i starten af april afholder vi Katrinebjerg Karrieredag (Kdag) i samarbejde med alle de andre it-uddannelser i It-byen Katrinebjerg. Arrangementet er en karrieremesse, der giver jer mulighed for at finde den rette it-medarbejder til et studie- eller fuldtidsjob, at møde forskellige it-studerende og få indblik i de særlige kompetencer, de behersker, samt at promovere jeres virksomhed. De studerende, der deltager, er fra uddannelserne Digital DesignInformationsvidenskabElektronikElektrisk EnergiteknologiIKTSundhedsteknologiDatalogi og It-produktudvikling. De virksomheder, der deltager i messen får under One Minute Madness et minut til at præsentere deres virksomhed og de kompetencer, som de søger. Derefter går de ud til deres stande, hvor de kan tale med de studerende om karrieremuligheder.

Praktik- og projektdag

Praktik- og projektdag, som er et specifikt tilbud til jer, der leder efter en studerende til praktik-, speciale- og projektsamarbejde. Denne dag afholdes i starten af marts.

Hvor?

Katrinebjerg Karrieredag afholdes i It-byen Katrinebjerg på Finlandsgade 21, 8200 Aarhus i Nygaard-bygningen. På modsatte side af vejen afholdes afholdes Projekt- og praktikdag om formiddagen på Finlandsgade 22, Shannon-bygningen, Aarhus N.

Tilmelding og yderligere information

Katrinebjerg Karrieredag foregår næste gang fredag d. 12. april 2019. Læs mere og tilmeld jer her. Tilmelding åbner i januar-februar, men pladserne fyldes hurtigt op.

Visninger
Katrinebjerg Karrieredag