Katrinebjerg Karrieredag

Mød jeres kommende it-medarbejder

Hver år i starten af april afholder vi Katrinebjerg Karrieredag (Kdag) i samarbejde med alle de andre it-uddannelser i It-byen Katrinebjerg. Arrangementet er en karrieremesse, der giver jer mulighed for at finde den rette it-medarbejder til et studie- eller fuldtidsjob, at møde forskellige it-studerende og få indblik i de særlige kompetencer, de behersker, samt at promovere jeres virksomhed. De studerende, der deltager, er fra uddannelserne Digital DesignInformationsvidenskabElektronikElektrisk EnergiteknologiIKTSundhedsteknologiDatalogi og It-produktudvikling. De virksomheder, der deltager i messen får under One Minute Madness et minut til at præsentere deres virksomhed og de kompetencer, som de søger. Derefter går de ud til deres stande, hvor de kan tale med de studerende om karrieremuligheder.

Praktik- og projektdag

Om formiddagen samme dag foregår Praktik- og projektdag, som er et specifikt tilbud til jer, der leder efter en studerende til praktik-, speciale- og projektsamarbejde. Det er valgfrit for jer, om I også ønsker at deltage i Praktik- og projektdag, eller om I kun ønsker at deltage i Katrinebjerg Karrieredag. 

Hvor?

Katrinebjerg Karrieredag afholdes i It-byen Katrinebjerg på Finlandsgade 21, 8200 Aarhus i Nygaard-bygningen. På modsatte side af vejen afholdes afholdes Projekt- og praktikdag om formiddagen på Finlandsgade 22, Shannon-bygningen, Aarhus N.

Tilmelding og yderligere information

Læs mere og tilmeld jer her. Tilmelding åbner i januar-februar, men pladserne fyldes hurtigt op.

Visninger
Katrinebjerg Karrieredag