Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Manuskriptregler

Indhold
Redaktionen hilser bidrag velkomne, som behandler emner og temaer af interesse for folk, der arbejder med formidling af faglig viden i en professionel kontekst. Eksempler på sådanne områder er oversættelse, tekstredigering og skrivning af tekster som de udføres af folk ansat i virksomheder, organisationer, ministerier og andre institutioner. Fokus er på formidling af specialiseret viden om et fag eller om den, man skriver for, mens tekster med et entydigt markedsføringsperspektiv falder uden for rammerne af dette tidsskrift.

Bidragene skal formidle viden om f.eks. best practice, genrekonentioner for bestemte tekstgenrer, forslag til praktiske modeller for bestemte opgaver og opgavetyper. For alle bidrag gælder, at de skal have umiddelbar relevans for målgruppen. Eksempler op områder, inden for hvilke bidragene kunne ligge, er kvalitetssikring, knowledge management på det personlige plan, styring af termer og brugen af dem og beskrivelser af, hvordan modtagere forstå en bestemt tekst.

Stil
Bidragene skrives i en klar og uformel stil orienteret mod journalistisk stil, hvor man undgår videnskabelige fagtermer og forkortelser, som ikke er umiddelbart kendte. Læseren skal kunne forstå bidragene uden på forhånd at have et dybere kendskab til det emnet, som bidraget handler om. Undgå lange og især komplicerede sætninger. Argumentationen skal være klar og sammenhængende, så læseren kan følge med i alle mellemregninger.

Formalia
WP-serie format ASB

Formalia
?

[...Indsæt manusskriptregler fra Hermes: http://www.asb.dk/research/dissemination/scifijournals/nethermes/manuskriptregler.aspx ?]

Copyright

[..]

Kontakt
Margrethe Pedersen
Lektor
Institut for Sprog og Erhvervskommunikation
Aarhus School of Business
Fuglesangs Allé 4
DK-8210 Aarhus V

Tel.: +45 89 48 63 03
E-mail: mpe@asb.dk