FO•CU•S - Food Culture Studies

Publikationer

Se publikationer fra Centerets forskere udgivet indenfor de sidste to år


Projekter med ekstern finansiering

  • Smag for Livet, Nordea Fonden
  • Chris Kjeldsen: Provenance DK
  • Steen Brock, DNMARK: Danish Nitrogen Mitigation Assessment: Research and Know-how for a sustainable, low-nitrogen food production

Arrangementer

ons 03 maj
10:00-15:00 | Aarhus Universitet, Bygning 5342, lokale 333, Helsingforsgade 14, 8200 Aarhus N
Årsmøde: Fornuft og følelse - Landbrug og forbrug
Årsmøde for "Forskernetværk: Mad, samfund og Kultur". Arrangeres i samarbejde med Fo.cu.s (Food Culture Studies)
man 04 sep
09:00-17:00 | Aarhus Teater
Creative tastebuds: exploring how brain and culture collaborate on taste
I mødet mellem naturvidenskab og humaniora stiller dette symposium nye spørgsmål om smag. Vi inviterer publikum til at tænke over følgende: Hvilke forbindelser er der mellem kultur og hjerne, når det handler om smag? Naturvidenskab og humaniora arbejder normalt i vidt forskellige sfærer, når de forsøger at forstå, hvorfor der er mad, vi kan lide, og mad, vi ikke kan lide. En del af Europæisk Gastronomiregion 2017. Præsenteret af Smag for Livet, Aarhus Universitet, Aarhus 2017 og More Creative.

Centerleder

Styregruppe

Unni From
Centerleder

Tlf.: +4587161979
E-mail:


Susanne Højlund Pedersen
Lektor

Tlf.: +4587162125
E-mail:


Jonatan Leer
Postdoc

Tlf.: +4587163264
E-mail:


Deltagere

Steen Brock
Lektor

Tlf.: +4587162265
E-mail:


Peter Ian Crawford
Lektor

Tlf.: +4587162994
E-mail:


Karen Wistoft
Professor MSO

Tlf.: +4587163823
E-mail: