Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tidligere bogomtaler

Julie Bakken Jepsen, ph.d studerende, Lingvistik, og William B. McGregor, professor i Lingvistik, er medredaktører på bogen Sign Languages of The World – A Comparative Handbook.

09.11.2015 | Bogomtaler

Ny håndbog om tegnsprogs og døves mangfoldighed

Hvor mange tegnsprog bruges der i verden? Hvor mange har tegnsprog som deres førstesprog? Hvor forskellige er tegnsprog i deres grammatiske strukturer? Hvad er døves holdninger til deres sprog, og hvad er den hørende verdens holdning til tegnsprog?

12.05.2014 | Bogomtaler

Ny udgivelse: Børns Liv og Leg med Medier

Børns Liv og Leg med Medier handler om, hvorfor vi som voksne er nødt til at forholde os engageret og nuanceret til børns brug af medier.

17.03.2014 | Udgivelse

Teknologi i sundhedspraksis

Teknologi integreres i stadigt stigende omfang i sundhedspraksis og derfor er der brug for et reflekteret og kritisk perspektiv på teknologiers indførelse, betydning og konsekvenser ikke bare for patienter, borgere og pårørende, men også for sundhedsprofessionelle og for organisering af praksis.

31.10.2013 | Udgivelse

Bog: Facebook - Fra socialt netværk til metamedie

Jakob Linaa og Jesper Tække har redigeret og bidraget til bogen: Facebook - Fra socialt netværk til metamedie

08.10.2013 | Udgivelse

Ny bog om utraditionelle sprog

Lektor i Lingvistik, Jan Rijkhoff, er aktuel med bogen ”Flexible Word Classes”. Bogen udkommer på forlaget Oxford University Press.

07.10.2013 | Udgivelse

Bog om sproglig DNA på nye sprog

Peter Bakker, lektor på lingvistik, er aktuel med ny bog. Sammen med to andre lingvister på Aarhus Universitet har han været med til at kortlægge 74 nye sprog. Bogen er udkommet på Oxford University Press.

25.09.2013 | Udgivelse

Bogudgivelse. Lektor i Litteraturhistorie Mads Rosendahl Thomsen

"The New Human in Literature: Posthuman Visions of Changes in Body, Mind and Society after 1900"

03.09.2013 | Udgivelse

Open call for papers "Kvinder i kunsten" Passepartout nr. 37 (forår 2015)

Passepartout udgives to gange årligt af afdeling for Kunsthistorie ved Aarhus Universitet og er et af Skandinaviens største peer-reviewed tidsskrifter for kunsthistorie og -teori. Udgivelserne formes omkring et hovedtema, der er valgt ud fra aktuel kunsthistorisk forskning og debat.

04.07.2013 | Bogomtaler, Forskning

Når touren ruller kan alle være ekspert

Direkte TV fra Tour de France og anden sport giver både seere og fjernsyn en anden status, siger medieforsker Kirsten Frandsen, der er aktuel med bogen: "Fascination og forretning i dansk tv-sport."

Wallanderland er en ny bog af Anne Marit Waade, der belyser, hvordan landskaber, lys og provinsmiljø spiller en afgørende rolle i tv-serier og markedsføringen af dem. 
Anne Marit Waade, lektor på Medievidenskab, forsker i filmturisme og betydningen af locations.

01.07.2013 | Bogomtaler, Videnudveksling

Sommerferie i hælene på din helt

Ystad har en Wallander-pakke, Paris tilbyder en Da Vinci-tur, og Oxford har Harry Potter Tours. Det kaldes filmturisme og er blevet et fænomen i hele verden. I Danmark er filmturisme endnu forholdsvist nyt, men danske byer vil fremover i stigende grad spille hovedrollen, når turister vil se film i virkeligheden, vurderer ekspert.

Viser resultater 1 til 10 ud af 26

1 2 3 Næste