Nyheder

Rasmus Kjærboe 
Lars Frølund

18.12.2014 | Arts

To ph.d.-studerende modtager rejselegat til videre forskning

De to ph.d.-studerende, Rasmus Kjærboe og Lars Frølund, modtager begge et rejselegat på 150.000 kroner fra Købmand Herman Sallings Fond, der hvert år uddeles til særligt ambitiøse studerende, der samtidig har et internationalt mindset.

15.12.2014 | Bevillinger

Postdoc Thomas Bøgevald Bjørnsten modtager Sapere Audes Forskertalent-bevilling

Postdoc Thomas Bøgevald Bjørnsten har som en del af Sapere Aude-programmet stillet sig det projekt at komme fra data til meningsfuld erfaring.

14.12.2014 | Priser

Jacob Wamberg tildelt pris for omfattende landskabsbog

Jacob Wamberg, professor på kunsthistorie, har fået tildelt et legat fra Ole Haslunds Kunstnerfond for sin doktorafhandling "Landskabet som verdensbillede".

25.11.2014 | Studerende, Afd. for Informationsvidenskab og Digital Design

Studenterprojekt med på international konference

Den netop afsluttede mediearkitekturbiennale, MAB14, bød også på en ny installation designet af studerende fra informationsvidenskab, digital design og datalogi.

25.11.2014 | Forskning

Nyt internationalt tidsskrift sætter fokus på demokrati og deltagelseskultur

Er nutidens borgerinddragelse et udtryk for nærdemokrati eller blot en legitimering af en politisk diskurs? Det er blandt spørgsmålene i det første nummer af Conjunctions: Transdisciplinary Journal of Cultural Participation.

24.11.2014 | Forskning

Karina Lykke Grand belønnes for sin formidling af dansk guldalderkunst

På torsdag tildeles adjunkt Karina Lykke Grand i kunsthistorie, et legat af Ole Haslunds Kunstnerfond for sin nytænkende formidling af dansk guldalderkunst.

14.11.2014 | Forskning

Se forbi de blinkende lygter

Aarhus sætter rammen for, hvordan fremtidens byer kan udformes, når den internationale mediearkitektur holder topmøde i fire dage – og åbner dørene for publikum, der kan opleve bud på, hvordan forskning og arkitektur gør en forskel for samfundet på en række udstillinger.

Foto: realities-united.de

13.11.2014 | Konference

Skærme og lys er fremtidens mursten

Arkitekter, designere og kunstnere mødes med forskere og virksomheder, når den vigtigste event på mediearkitektur-området løber af stablen i Danmark her i november.

Lektor Frits Andersen

12.11.2014 | Bevillinger

Nyt forskningsprojekt gransker global slavehandel

VELUX-Fonden har bevilliget knap seks millioner til et forskningsprojekt, der gennem et litteraturstudie kaster lys over den transatlantiske slavehandel.

Clara Zielinski

12.11.2014 | Studerende

Gymnasieelev i lære som forsker

Clara Zielinski fra Helsingør Gymnasium har som en del af årets Forskespirer-konkurrence skrevet en synopsis om kulturoverførsler, hvor hun har haft lektor Steen Bille som mentor. De har begge været glade for samarbejdet, og Clara Zielinski er meget taknemmelig for de input og kildehenvisninger, som Steen Bille har givet hende som hjælp til…

Viser resultater 71 til 80 ud af 220

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste