Nordisk Kritikerseminar og oplæsning

Fem litteraturkritikere fra Norden diskuterer nordisk samtidslitteratur og -kritik. Det er Henriikka Tavi (Finland), Esben Stueland (Norge), Anders Johansson (Sverige), Au∂ur A∂alsteinsdottír (Island) og Stefan Kjerkegaard (Danmark).

30.06.2017 | Johanne Vejrup Nielsen

Dato tir 19 sep
Tid 10:00 16:00
Sted Godsbanegården i Aarhus

Norden har en lang historie for litterære samarbejder, påvirkninger og andre forbindelser på kryds og tværs af landene. De fem kritikere, nogle med tilknytning til universiteterne andre udøvende digtere, vil give deres bud på aktuelle litterære tendenser i deres respektive lande, og samtalen vil kredse om hvor meget fælles gods der findes på tværs af regionen.

Tid og sted: Godsbanegården i Aarhus tirsdag den 19. september kl. 10-16.

Seminaret afsluttes med oplæsning af fire af de nominerede til Nordisk Råds Litteraturpris: Laura Lindstedt (Finland), Sissal Kampmann (Færøerene), Henrik Nor-Hansen (Norge) og Christina Hesselholdt (Danmark).

Oplæsningen foregår på Godsbanegården kl. 18.30-20.00.

Seminaret er åbent for alle og er støttet af forskningsprogrammet Litteraturstudier.

Kontakt: Dan Ringgaard

Seminar, Litteraturstudier, Litteraturhistorie og Retorik, Nordisk, Vikingestudier og Oplevelsesøkonomi